» » видове косопад на жените

видове косопад на жените

Въведение

Погрешно, че за да бъде строго мъжки болест, жени действително достигане до четиридесет процента от американски коса загуба страдащите. При жените могат да бъдат абсолютно опустошителни за sufferer автоматичните на на изображението и емоционални добре се.

За съжаление общество е принуден жени страдат в мълчание. Приема се по-приемлива за мъжете да преминете през процеса на същия загуба на коса. Дори по-за съжаление медицинска общност също третира издаването на жените косопад, както ако това беше несъществуващ. Тъй като изглежда, че косопад не са заплаха за убийство, повечето лекари малко внимание към жените жалби относно косопад и по същество Кажи техните пациенти които “ е няма големи сделки ” и че “ просто ще трябва да живеят с потребителя. ”

Разбира какво не изглеждат тези лекарите, да осъзнава е, че психологически вреди, причинени от загуба на коса и усещане непривлекателно може да бъде точно както опустошителни, като всички тежки болести, както и в действителност, може да вземе емоционално изминат които пряко засяга физически.

Американската асоциация за загуба на коса признава, че косопад е жените е сериозно живот, променяне на условие, че не може да бъде игнорирана от медицинските общност и обществото като цяло.

Покажи най-коса загуба третиране на жените

Видове косопад на жените

Косопад могат да бъдат временно или дълготрайни. Временни косопад може да бъде лесно да се определи когато неговата причина е идентифициран и разгледани или трудно, когато не е непосредствено ясно каква е причината. Загуба на коса, която вероятно може да са били временно, може да стане дълготрайни поради неправилен диагноза. Потенциалът за такива misdiagnoses е може би най-отчайващ аспект на косопад за жени. Информацията в този раздел ще ви помогне да идентифицирате причината за вашите косопад и в идеалния водят вие и вашите лекарите на правилния обработка за вашата вид на загуба на коса, по-рано, а не и по-късно.

Алопеция е медицински за прекомерно или ненормални косопад. Има различни видове на алопеция. Какво всички косопад е общо, независимо дали е в мъже или жени, е, че той винаги е симптом на нещо друго, което е объркване в тялото. Косата ще остане на главата, където тя принадлежи, ако не е възникнала хормонален дисбаланс, болест или някакво друго условие. Това условие може да бъде съвсем проста като ген, които те прави податливи на мъжката или женската модел плешивост или една от формите на алопеция ареата, или може да бъде като комплекс като цяло домакин на болести. За щастие косопад може да бъде симптом на краткосрочна събитие като стрес, бременност и предприемането на някои лекарства.

В тези ситуации, коса ще често (но не винаги) растат когато събитието е преминал. Вещества, включително хормони, лекарства и болести, може да предизвика промяна в растежа на косата, разпръскващ фази и в тяхната продължителност. Когато това се случи, синхронно растеж и разпръскващ се. След като се разглежда причината, много пъти власинки ще се върнете към им случайни модел на растеж и разпръскващ и коса загуба проблем се спира. Unfortuantely, за някои жени, косопад става живот дълга борба.

Покажи най-коса загуба третиране на жените