» » антарктически крил масло – Омега 3 и антиоксидант

антарктически крил масло – Омега 3 и антиоксидант

Антарктически крил масло

антарктически крил масло – Омега 3 и антиоксидантПрясно добито от девствени и токсин безплатна антарктическите води, антарктически крил масло лесно надминава рибено масло защото си богато съдържание на омега-3 и антиоксидант. Тя е по-чисти, по-био достъпни и идва от най-изобилна биомасата на земята! Често големи неща идват в малки опаковки. В този случай, голям хранене идва от най-малката от източници.

Антарктически крил (научно наименование Euphasia superba) са сред 85 известните видове крил, група от полупрозрачни скариди подобни морски ракообразни.

На пръв поглед няма да мислите че антарктически крил, с големи черни очи и розов оттенък, са нещо специално. Но тези малки същества, които са само малко по-големи от малки кламер, са по същество гориво, която Двигателят на антарктическата екосистема.

Учените смятат антарктически крил номера да варира между 170 милиона до 7 милиарда тона. Общото тегло на всички крил в Антарктика е по-тежка от общото тегло на цялата човешка популация. Това прави антарктически крил един от най-богатите и успешни животински видове на земята.

Антарктически крил номера са толкова масивни, че те могат да хранят стотици различни животни, от риби, пингвини, тюлени и големите сини китове.

Най-голямата и най-дълго живи риби и бозайници също се хранят с фитопланктон, включително сини китове и много други видове китове. Тези китове могат да живеят между 80 и 150 години, поддържане на тяхната голяма здравина и издръжливост през целия им живот.

Най-голямата риба, кит акула, емисии на фитопланктона. Той живее повече от 150 години, расте дължина до 12 метра, тежи до 15 тона и е сексуално активен, докато умре.

Антарктически крил масло представлява най-богатите, най-чистата и най-мощен източник на етерично Омега-3 мазнини.

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт

Фитопланктон: Superior хранене за антарктически крил

Антарктически крил се хранят предимно с хранително гъста фитопланктона. Тези микроскопични организми се състоят от голямо разнообразие от растителни хранителни вещества, открити в океана.

Фитопланктон формират самата основа на морската хранителна верига. Крайбрежен океан ток в Антарктика носи голямо количество разтворени хранителни вещества, които оплождат фитопланктона. 24-Часова интензивна слънчева светлина на летните месеци също така позволяват фитопланктон да произвеждат повече хлорофил.

Фитопланктон имат уникалната способност да трансформира неорганични минерали, вода, естествената топлина, слънчева светлина и въглероден двуокис в био налични аминокиселини, въглехидрати, протеини и витамини. Антарктически крил директно усвояване на тези хранителни вещества от минута фитопланктон клетки.

Антарктически крил имат невероятно дълголетие на до 10 години, тъй като те се крият в дълбините на океана през деня, за да се избегнат хищници и храня на фитопланктона през нощта.

Като източник на питателна храна в фитопланктон е една от основните причини защо антарктически крил е източник на оптимално хранене за хората.

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт

4 Причини защо антарктически крил масло е източник на омега-3 на Your Best Animal-Based

Аз вярвам, че антарктически крил масло е най-добрият вариант, когато става въпрос за получаване на високо качество, ветеринарно базирани Омега-3 мазнини, защото:

1. Антарктически крил масло е събрана от девствени водите на Антарктика и е свободна от живак, токсични химикали, тежки метали и други токсини.

Рибните запаси в света са станали толкова широко и старателно замърсени до точката, че тя вече не е безопасно да консумираме рибни продукти,-може би дори не рибено масло, добър източник на омега-3 мазнини. Около 40 тона живак се отделя ежегодно в Съединените щати сами поради изгарянето на въглища за производство на електроенергия. Други общи замърсители, намерени в риби включват полихлорирани бифенили (ПХБ), радиоактивни вещества като стронций и токсични метали като кадмий, олово, хром и арсен.

Отглеждана риба не е по-здравословна алтернатива. Проучванията показват, че дори най-малко замърсени отглеждана сьомга е на по-високи замърсители – специално диоксини и ПХБ – от тези, уловени в дивата природа. Условия в рибни стопанства са като условия на фабрика ферми навсякъде: препълнени, болнави, заразените животни са били хранени, каквото е необходимо за тях да расте толкова голям, колкото е възможно по-кратък срок е възможно- и това включва изпражнения на пилета, патици и свине.

Рибовъдство, техники причиняват болестта да се разпространи към дивите риби, като заразяване на диви baby сьомга с морето въшки.

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт

2. Антарктически крил масло съчетава синхрон антиоксиданти и Омега-3 мазнини.

Астаксантин е каротиноиди-тип на антиоксидант намерени в антарктически крил, която се смята, че е 300 пъти по-силни от витамини А и Е, 47 пъти по-мощен от лутеин и 34 пъти по-мощен от CoQ10. Антарктически крил съдържа новооткрити биофлавоноид с роман молекулярна структура.

Антарктически крил съдържа Омега-3s във формата на фосфолипиди – липозоми или малки пакети, които носят мазнини Омега-3 мастни киселини EPA и DHA директно към вашите клетки. Рибено масло и низши крил масло не съдържат този фосфолипиден комплекс.

Преобладаващите фосфолипид в чист антарктически крил масло е phosphatidyl холин, която е частично съставена от холин, важен за развитието на мозъка, обучението и паметта основна хранителна съставка. Холин е предшественик за ацетилхолин, който изпраща нервни сигнали към мозъка, и за trimethylglycine, която помага за защитата на черния дроб.

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт

3. Антарктически крил масло по-добре се абсорбира от тялото си от рибено масло.

Фосфолипиди форма клетъчните мембрани и се състоят основно от мастна киселина, с фосфатен група и органична молекула. Фосфолипиди и триглицериди, вид на мазнини, намерени в кръвта, действа като омега-3 превозвачи. Въпреки това Проучванията показват, че омега-3 мастни киселини, свързани с фосфолипиди са значително увеличен на бионаличност и стабилността на Омега-3s от мастни киселини на триглицеридни превозвачи.

Това прави Омега-3 мазнини от антарктически крил масло по-лесно достъпна за важни области на тялото, като мозъка си. Вие ще трябва много по-малко антарктически крил масло да изпитат ползите от омега-3 в сравнение с рибено масло, ви дава по-добрия резултат за парите си в дългосрочен план.

Антарктически крил масло е по-стабилна и по-устойчиви на гранясването от рибено масло. Той не се нуждае от охлаждане и може да продължи две години при стайна температура. И за разлика от рибено масло, той няма да ви даде рибка послевкус или предизвика отлив/оригване риба вкусове.

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт

4. Антарктически крил масло е възобновяем източник на омега-3 мазнини.

Крил събиране е една от най-екологично-приятелски на планетата. Антарктически крил сега събрани за 47 години, започвайки през 1961 г., с исторически връх реколтата от малко под 529,000 тона за сезон 1981/82. Средният годишен улов процент от 2002 до 2007 г. е по-малко от 120 000 тона годишно.

Въпреки това е имало редица неоснователни плаша тактика посочва, че крил е застрашен вид, и китовете са били заплашени от крил реколтата. Те идват от сайтове, които продават на други източници на омега-3.

Калифорния е първата държава да се забрани крил прибиране, но това няма нищо общо с популация global крил. Търговския риболов в Калифорния използват крил да се хранят техните нездравословен сьомга рибни стопанства в Орегон и Вашингтон, не за консумация от човека. Почти всички човешки крил събирането се извършва в Антарктика.

Антарктически крил биомаса е под управлението на Комисията за опазване на антарктическите морски живи ресурси (КОАМЖР), който се състои от 25 страни. АНТКОМ е само официални и надеждни международни организъм, участващи в управлението на устойчиво крил рибни и наблюдението на крил състав. Крил недостиг някога е била прогнозира от CCAMLR.

Много проучвания показват биомасата на антарктически крил варират от 170 милиона до 740 милиона тона, средно с около 420 милиона тона; постоянен състав с годишен темп възпроизвеждане на няколко стотин милиона тона. Това означава, че има повече от достатъчно крил да продължи да подкрепя на морската екосистема и консумация от човека.

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт

Крил на ден поддържа хапчето далеч

Това е невероятно как нещо толкова малка, колкото антарктически крил може да даде здравето си такъв голям тласък в повече от един аспект от ви осигурим с мощни антиоксиданти и Омега-3 мазнини, насърчаване на здравето.

Това Чисто крил масло осигурява всички предимства на чисто антарктически крил масло под формата на capliques (две твърда черупка капсули запечатват с лента) вместо обичайните гел шапки за увеличаване на продукта чистота, чистота и устойчивост на подправяне.

В идеалния случай само с две capliques на чисто крил масло, взети с първото си хранене всеки ден ще даде здравето си най-добрата поддръжка, без страх от замърсяване и без притеснения да вредят на морската екосистема на света.

Опитайте Чисто крил масло днес и поемат контрола върху вашето здраве!

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт