» » πού να αγοράσετε κριλ πετρελαίου;

πού να αγοράσετε κριλ πετρελαίου;

πού να αγοράσετε κριλ πετρελαίου;Αυτό το άρθρο είναι για τους ανθρώπους που έχουν πίστη στη φυσική ιατρική αλλά που βρίσκονται σε σύγχυση μεταξύ αγοράζοντας ιχθυέλαια και το πετρέλαιο κριλ για τη θεραπεία τους ιατρικές παθήσεις, φυσικά, αλλά πριν από την αγορά το πετρέλαιο κριλ, θέλουν να ξέρουν τι είναι το κριλ πετρέλαιο και ποια είναι τα οφέλη του πετρελαίου κριλ, κριλ πετρέλαιο έναντι ιχθυέλαια, σωστό...

Έτσι να συνεχίσει με την ανάγνωση αυτό το άρθρο μέσω του οποίου θα μάθετε τι είναι το κριλ, πώς κριλ είναι μια βιο-φωτοβόλος ζώο, και ποια είναι τα οφέλη του πετρελαίου κριλ. Πιστέψτε με, μετά την ανάγνωση όλες τις λεπτομέρειες για τα κριλ, θα συμφωνήσετε ότι το πετρέλαιο κριλ είναι πραγματικά ευεργετικό και απόφασή σας είναι σωστή. Έτσι αφήνει να ξεκινήσετε από την αρχή:

Τι είναι Krills;

Κριλ είναι ένα καρκινοειδές, που μοιάζει με μια γαρίδα αλλά μόνο 2.5 ίντσες μακρύ στάθμιση 2 γραμμάρια. Βρίσκεται στον Ανταρκτικό Ωκεανό και τρέφεται με φυτοπλαγκτόν που επιπλέει στο νερό, και είναι το αγαπημένο φαγητό του φάλαινες, φώκιες, πουλιά, πιγκουΐνους και άλλων θαλάσσιων ειδών.

Ένα διάλειμμα στην τροφική αλυσίδα, που είναι το κριλ, θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες από oικoλoγική άπoψη. Ως εκ τούτου είναι ένα στρατηγικό στοιχείο για την Ανταρκτική βιολογία, που αποτελούν ίσως μία από τις σημαντικότερες στιγμές σύνδεσης στο τροφικό πλέγμα. Από τα 85 γνωστά είδη, η πιο διαδεδομένη είναι του είδους Euphausia Superba (επίσης μπορεί να κοιτάξει για το πετρέλαιο του είδους Euphausia Superba), κοινώς γνωστό ως κριλ, ένα από τα πιο άφθονα στον πλανήτη.

Εκτιμάται ότι στην Ανταρκτική, την κατανομή της συνολικής επιφάνειας του το κριλ αντιπροσωπεύει τέσσερις φορές την περιοχή της Αυστραλίας. Για την αφθονία και που περιέχουν ένα συνδυασμό θρεπτικών συστατικών γνωστό ισχυρό αντιοξειδωτικό, οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει ένα από τα πιο σημαντικά τρόφιμα του μέλλοντος. Οι διάφορες μελέτες που διεξάγονται σε όλο τον κόσμο εκθέτουν την έκτακτη θρεπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες του πετρελαίου κριλ.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

Κριλ – ένα Bioluminescent ζώο

Εκτός από μερικά είδη euphausiids, γενική επιστημονική ονομασία για τα κριλ, έχουν ένα ελαφρύ παραγωγή οργάνων (photophore) στην κοιλιακή χώρα, μια δομή που επιτρέπει σε τους για να εκπέμψει φως μέσα από μια χημική αντίδραση που αφορούν το οξυγόνο και τις διάφορες ενώσεις, που ονομάζεται luciferin, λουσιφεράσης και ATP (τριφωσφορική αδενοσίνης).

Ενώ δεν είναι γνωστό γιατί έχουν την ιδιότητα αυτή βιολογικής ακτινοβολίας, κάποιες παραδοχές είναι ότι αυτή η ικανότητα του κριλ τους βοηθά στην προσέλκυση μελών του αντίθετου φύλου, για σκοπούς αναπαραγωγής, ενώ άλλοι το βλέπουν ως ένα καμουφλάζ για να αποζημιώσει τη σκιά τους, προκειμένου να αποφευχθεί να αναγνωριστεί από τους αρπακτικά που ζουν σε ρηχά νερά.

Κριλ – μια άφθονη είδη – χρήσεις των κριλ

Τις πιο κοινές χρήσεις του κριλ περιλαμβάνουν κριλ υδατοκαλλιέργειας, ως δόλωμα στον αθλητισμό, αλιεία, τροφή για τα ψάρια στα ενυδρεία, και καθιστώντας τα προϊόντα διατροφής. Στην Ιαπωνία, χρησιμοποιείται ως τροφή και ονομάζεται "okiami", μια διάσημη συστατικό που χρησιμοποιείται σε σούπες, σαλάτες και ορεκτικά. Χαρακτηρίζεται από την αλμυρή και ισχυρή γεύση όπως αστακό. Στον υπόλοιπο κόσμο, η χρήση των κριλ περιορίζεται να τα παράγωγά του, όπως το πετρέλαιο, το οποίο χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα διατροφής, οφείλονται οι ευεργετικές ιδιότητες.

Στα νερά της Ανταρκτικής, η ετήσια ποσότητα αλιευμάτων καρκινοειδών αυτό είναι περίπου 100.000 τόνους και στην Ιαπωνία περίπου 70.000. Υπεραλίευση ρυθμίζεται από το 1993 από την “ Επιτροπή για τη διατήρηση της Ανταρκτικής ” για την εξασφάλιση βιωσιμότητας στο μέλλον. Αυτό το μικρό ζώο, της οικογένειας των “ Euphausiaceas ”, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους των ωκεανών. Της, οι τράπεζες έχουν φτάσει μια πυκνότητα περίπου 20 κιλά ανά κυβικό μέτρο νερού.

Εκτιμάται ότι υπάρχουν 90 είδη σε όλο τον κόσμο, και μόνο το κριλ έχουν μια βιομάζας από μεταξύ 50 και 150 εκατομμύρια τόνους. Πιστεύεται ότι η βιομάζα κριλ είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο σήμερα και θα μπορούσε να είναι μεταξύ 220 και 440 εκατομμύρια τόνους. Της φυσικής ανανέωσης των βιομάζα αυτή γίνεται σε μια περίοδο δύο ετών.

Από τα πιο άφθονα είδη είναι το κριλ (είδους Euphausia superba) και το βόρειο Ειρηνικό κριλ (είδους Euphausia pacifica).

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

Οφέλη για την υγεία του πετρελαίου κριλ

Κριλ λάδι περιέχει πολλές ισχυρό ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και θρεπτικές ουσίες, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, φωσφολιπίδια, φλαβονοειδή, κ.λπ., τα οποία καθιστούν ένα λάδι με αξιόλογες θεραπευτικές ιδιότητες αποτελεσματική στη θεραπεία υπερλιπιδαιμία, πόνος στις αρθρώσεις, μυϊκούς πόνους και πόνους, φλεγμονή, προεμμηνορροϊκό σύνδρομο και πολλές άλλες ασθένειες. Πράγματι, το πετρέλαιο κριλ είναι το μόνο θαλάσσιο πετρέλαιο που συνδυάζει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, φωσφολιπίδια και αντιοξειδωτικά, τρεις μεγάλες θεμελιωδών ουσίες για το ανθρώπινο σώμα για να λειτουργήσει σωστά και να διατηρήσει ή να ανακτήσει την υγεία.

Κριλ Oil έναντι ιχθυέλαια

Από κριλ έλαια διαθέσιμα στην αγορά, το πετρέλαιο κριλ είναι πιο σταθερή και πιο ανθεκτικά από τα συμβατικά ιχθυέλαιο, το οποίο σημαίνει ότι διαρκεί περισσότερο και δεν οξειδώνονται στο σώμα. Διαρκεί 2 χρόνια από το ψυγείο και 4 χρόνια μέσα στο ψυγείο. Κριλ πετρελαίου δεν αφήνει ένα απίθανος γεύση όπως κοινή ιχθυέλαιο και δεν υπάρχει καμία esophageal αναρροής που εμφανίζεται με την κατανάλωση κριλ πετρελαίου softgels, κριλ πετρελαίου κάψουλες ή κριλ πετρελαίου caplets.

Έτσι θυμηθείτε, ένα κριλ κάψουλα του πετρελαίου ημερησίως κρατά το γιατρό μακριά, επειδή το πετρέλαιο κριλ είναι 48 φορές καλύτερη από το πετρέλαιο ψαριών.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

Τι είναι krills; -Οι πληροφορίες που ενημερώνονται

Κριλ, μικρά θαλάσσια καρκινοειδή, όπως γαρίδες, κολύμπι σε πυκνή κοπάδια, ιδίως υδάτων της Ανταρκτικής. Περισσότεροι από περίπου 90 είδη που ποικίλλουν σε μήκος 8 έως 70 mm χρησιμοποιούν φτερωτός τα πόδια τους για να φιλτράρετε τα μικροσκοπικά διατόμων που αυτοί ζωοτροφών, γενικά εκπέμπουν ένα ισχυρό μπλε φως πρασινωπό που πιθανώς τους βοηθά να συγκεντρώσει για γόνου. Κριλ ζουν στην ανοιχτή θάλασσα και αποτελεί σημαντικό στοιχείο της τροφικής αλυσίδας. Χρησιμεύει ως τροφή για τα ψάρια, τα πουλιά και ιδιαίτερα τις φάλαινες, που καταναλώνουν μέχρι 2 τόνους των κριλ. Οι τράπεζες αυτές τις καρκινοειδή έχουν πυκνότητες των 20 kg ανά κυβικό μέτρο· μερικά είδη παραμένουν κοντά στην επιφάνεια και περαιτέρω κάτω σε βάθος 2.000 μέτρων.

Λόγω του κριλ τεράστια σημασία ως πηγή πρωτεΐνης, ιαπωνικά και Πολωνικά στόλους ψάρια για τα κριλ. Το πετρέλαιο κριλ είναι γνωστή για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Τα δεκατρία μέλη της Συνθήκης της Ανταρκτικής έχουν δημιουργήσει ένα γραφείο με έδρα την Αυστραλία που έχει την εξουσία να περιορίσουν τα αλιεύματα.

Κάθε χρόνο, μπανέλα φάλαινες μεταναστεύουν προς υδάτων της Ανταρκτικής να τρώνε τους τόνους των κριλ. Υπάρχουν πάνω από 85 είδη αυτό μικρά μαλακόστρακα παρόμοια με γαρίδες. Είναι μια καλή πηγή πρωτεϊνών για τους πολλά αρπακτικά ζώα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, των πουλιών και των ψαριών.

Στην Ανταρκτική, έχουν υπάρξει αξιόλογη επιστημονική έρευνα μεταξύ τους περιλαμβάνουν μελέτες για τη μελέτη των παγετώνων, μετεωρολογία, γεωμαγνητισμό, ελέγχου του κλίματος του πλανήτη, σεισμολογία και Ιονοσφαιρικής φυσικής. Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά ωκεανών γύρω από την Ανταρκτική είναι το επίκεντρο της έρευνας. Βιολόγοι ανακάλυψαν ότι τα ψάρια από υδάτων της Ανταρκτικής έχουν ένα στοιχείο του αντιψυκτικού στο αίμα τους που τους επιτρέπει να αντέχουν σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

Μελέτες για την βιολογική ιστορία του penguins, σφραγίδες και κριλ (πιθανή πηγή τροφίμων για τον κόσμο) έχουν προσκόμισε νέα στοιχεία σχετικά με την οικολογία των ειδών αυτών. Διεθνείς μελέτες έχουν βελτιώσει την κατανόηση της αναπαραγωγής των κριλ και έχουν επιτρέψει στους επιστήμονες για να βελτιώσει τους προβλέψεις των ασφαλών ορίων για τη συγκομιδή του αυτό το ζώο.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα