» » πάρα πολύ Botox είναι κακό, από το Δρ Oz Παρουσίαση – καλύτερη εναλλακτική για Botox

πάρα πολύ Botox είναι κακό, από το Δρ Oz Παρουσίαση – καλύτερη εναλλακτική για Botox

Μπορεί να είναι κακό πάρα πολύ το Botox;

Botox, μια εμπορική ονομασία για την τοξίνη αλλαντίασης, χρησιμοποιείται επιφανειακά για τη θεραπεία μιας ποικιλίας των συνθηκών, συμπεριλαμβανομένων των lazy μάτι και των ρυτίδων. Υπάρχουν επίσης μη-καλλυντικά ιατρικές θεραπείες, όπως εστεράσης, ότι έχουν λάβει θετικά αποτελέσματα με Botox. Botox έχει σίγουρα και τα αποδεδειγμένα οφέλη, αλλά ως μια τοξίνη υπάρχουν καθώς και ορισμένες συναφείς κινδύνους. Κατανόηση του τι είναι το Botox και ό, τι μπορεί για σας μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν είναι μια θεραπεία για να συζητήσουμε περαιτέρω με το γιατρό σας.

Οφέλη του Botox

Την τοξίνη αλλαντίασης είναι νευροτοξικές πρωτεΐνη που, σε μικρές δόσεις, μπορεί να παράσχει ανακούφιση καλλυντικά και ιατρική. Κατασκευάστηκε με διάφορες εμπορικές επωνυμίες, όπως το Botox, Myobloc, Neurobloc και Vistabel τοξίνη αυτή λειτουργεί από τη χαλάρωση μυών συναιρέσεων και αποκλεισμός των νευρικών ερεθισμάτων. Χρησιμοποιείται συνήθως για μίνι facelifts που μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Ωστόσο, επίσης χρησιμοποιείται επιφανειακά για τη θεραπεία furrow φρύδι, μάτια lazy, ανεξέλεγκτες αναβοσβήνει. Ιατρική, Botox χρησιμοποιείται για αυχενικό δυστονία, χρόνιο πόνο, διευρυμένη prostates, ημικρανίες, overactive κύστεις και εστεράσης.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν Natox – εναλλακτική λύση για Botox

Τους κινδύνους και τις παρενέργειες του Botox

Αν και το Botox έχει τόσα θετικά οφέλη, τόσο επιφανειακά και ιατρική, υπάρχουν επίσης κίνδυνοι που συνδέονται με αυτό. Την τοξίνη αλλαντίασης σε πολύ μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσουν αλλαντίαση, που είναι μια σπάνια και paralyzing ασθένεια ότι οι περισσότεροι που πηγάζει συνήθως από τροφική δηλητηρίαση. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου μια διαδικασία του Botox έχει φύγει κακό επειδή ήταν υπερβολικά υψηλό το τοξικό στοιχείο ή τα ναρκωτικά ήταν χορηγείται εσφαλμένα. Είναι πολύ σημαντικό ότι μόνο εκπαιδευμένου ιατρού, όπως μια πλακέτα πιστοποιημένων δερματολόγο ή πλαστικός χειρουργός, χειρίζονται σας ενέσεις Botox. Είναι εξίσου σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα πιστοποιημένο μάρκας όπως το Botox και όχι μια άγνωστη μορφή της τοξίνης που δεν μπορούν να τηρούν τα ίδια πρότυπα ποιότητας.

πάρα πολύ Botox είναι κακό, από το Δρ Oz Παρουσίαση – καλύτερη εναλλακτική για BotoxΗ κύρια αιτία της ανησυχίας είναι η επαναλαμβανόμενη έκθεση σε Botox. Τα αποτελέσματα του Botox τελευταίο αρκετές εβδομάδες, αλλά στη συνέχεια απαιτούν επανειλημμένη μεταχείριση προκειμένου τα αποτελέσματα να συνεχίσει. Όπως σας μυών αρχίζουν να εκπαιδευτούν από τις ενέσεις Botox, μειώνει την επανάληψη του όρου.

Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι εθισμό αισθητικά με Botox και καταλήγουν επαναλαμβάνοντας τις επεξεργασίες τόσο συχνά ότι στην πραγματικότητα τα πρόσωπά τους πάγωσαν σε εμφάνιση. Δεδομένου ότι η επαναλαμβανόμενη χρήση του Botox περιορίζει σας φωτογραφία κίνησης, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις συνέπειες της επανειλημμένη χρήση της αυτής μεταχείρισης. Αυτό ισχύει κυρίως των φορέων ή όποιος στηρίζεται στις εκφράσεις του προσώπου για την επιβίωσή τους.

Υπάρχουν άλλες πιθανές παρενέργειες από Botox όπως μώλωπες εγχύσεως, πονοκέφαλο, δυσπεψία, και ναυτία. Ωστόσο, αν ψάχνετε για να αντιμετωπίσει μια συγκεκριμένη συνθήκη και σας δεν καταχρώνται τη θεραπεία Botox από ασφάλεια– αυτό, ενδέχεται να μπορείτε να βρείτε ανακούφιση από διάφορα καλλυντικά και ιατρικούς όρους. Ο γιατρός σας μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν το Botox είναι μια βιώσιμη επιλογή για εσάς.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν Natox – εναλλακτική λύση για Botox

Εναλλακτική λύση για Botox

Natox είναι σαν το botox χωρίς βελόνες ή επεμβατική χειρουργική. Πρόκειται για ένα επαναστατικό νέο τρόπο για την καταπολέμηση των συμπτωμάτων της γήρανσης, συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής με 100% καθαρό, οργανικών συστατικών.

πάρα πολύ Botox είναι κακό, από το Δρ Oz Παρουσίαση – καλύτερη εναλλακτική για Botox Natox λειτουργεί μέσα σε μια συγκρίσιμη με Botox τρόπο από συνδιάσουμε τα νεύρα κάτω από το στους πόρους και το δέρμα. Botox και Natox δύο εξίσου σκοπό να Χαλαρώστε τις ομάδες μυών προσώπου για την εξάλειψη κάθε ένταση, μαζί με όλες τις γραμμές γήρανσης. Η κύρια διαφορά είναι εντός της μεθόδου που χρησιμοποιούν για να το επιτύχετε.

Natox επίσης είναι περήφανος που ισχυρίζονται ότι το Natox δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και Natox επίσης μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα στον πλανήτη, καθιστώντας την απόφαση να μην έχουν μια χάρτινη ετικέτα, επιλέγουν αντί για απευθείας εκτύπωση σε εκεί γυάλινα μπουκάλια που μπορεί να ανακυκλωθεί. Άλλα προϊόντα τείνουν να χρησιμοποιήσουν πλαστικές φιάλες με ετικέτες χαρτιού, είμαι βέβαιος ότι όλοι είδατε τι εννοώ.

Αγοράζουν Natox από την επίσημη ιστοσελίδα