» » οι τύποι των γυναικών τριχόπτωση

οι τύποι των γυναικών τριχόπτωση

Εισαγωγή

Εσφαλμένα σκέψης αυστηρά αρσενικά ασθένεια, οι γυναίκες αποτελούν στην πραγματικότητα το σαράντα τοις εκατό των αμερικανικών μαλλιά απώλεια πασχόντων. Τριχόπτωση γυναικών μπορεί να είναι απολύτως καταστρεπτικό για πάσχοντος του self εικόνας και συναισθηματική καλή διαβίωση.

Δυστυχώς, η κοινωνία ανάγκασε γυναίκες να υποφέρουν σιωπηλά. Θεωρείται πολύ πιο αποδεκτή για τους άνδρες να πάνε μέσω της ίδιας διαδικασίας για την απώλεια των μαλλιών. Ακόμη πιο δυστυχώς, η ιατρική Κοινότητα αντιμετωπίζει επίσης το ζήτημα της Γυναικεία τριχόπτωση σαν να ήταν ανύπαρκτο. Δεδομένου ότι απώλεια μαλλιών δεν φαίνεται να είναι απειλή για τη ζωή, περισσότεροι ιατροί δίνουν σημασία στα γυναικών καταγγελίες για απώλεια μαλλιών και να πω κυρίως τους ασθενείς που “ είναι δεν big deal ”, και που “ θα έχετε απλώς να ζήσουν με αυτήν. ”

Φυσικά αυτό δεν φαίνεται αυτές οι γιατροί να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι τα ψυχικά τραύματα που προκλήθηκε από την απώλεια μαλλιών και συναίσθημα μη ελκυστικό μπορεί να είναι μόνο τόσο καταστροφική ως κάθε σοβαρής ασθένειας, και στην πραγματικότητα, μπορεί να λάβει μια συναισθηματική διοδίων που άμεσα επηρεάζει σωματική υγεία.

Η Αμερικανική Ένωση για την απώλεια των μαλλιών αναγνωρίζει ότι τριχόπτωση είναι γυναίκες είναι μια σοβαρή ζωή τροποποίηση προϋπόθεση ότι δεν είναι πλέον μπορεί να αγνοηθεί από την ιατρική Κοινότητα και την κοινωνία συνολικά.

Προβολή καλύτερη μεταχείριση απώλεια μαλλιών για τις γυναίκες

Οι τύποι των γυναικών τριχόπτωση

Τριχόπτωση μπορεί να είναι προσωρινή ή διαρκή εδώ και καιρό. Προσωρινή τριχόπτωση μπορεί να είναι εύκολο να διορθώσετε όταν την αιτία είναι να αναγνωρίζονται και να αντιμετωπιστεί, ή δύσκολο όταν δεν είναι αμέσως σαφές ποια είναι η αιτία. Απώλεια μαλλιών που ενδεχομένως θα μπορούσε να ήταν προσωρινό, μπορεί να καταστεί βιώσιμη από μια λανθασμένη διάγνωση. Το δυναμικό για τέτοια misdiagnoses είναι ίσως το πιο ενοχλητικό πτυχή της τριχόπτωσης για τις γυναίκες. Οι πληροφορίες σε αυτήν την ενότητα θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε την αιτία σας απώλεια μαλλιών και ιδανικά οδηγήσει σας και σας γιατρών το δικαίωμα θεραπείες για το συγκεκριμένο είδος τριχόπτωση, νωρίτερα και όχι αργότερα.

Αλωπεκίας είναι η ιατρική όρος για υπερβολική ή μη φυσιολογική τριχόπτωσης. Υπάρχουν διάφορες μορφές Αλωπεκίας. Τι όλα τριχόπτωση έχει κοινό, είτε πρόκειται για άνδρες ή γυναίκες, είναι ότι είναι πάντα ένα σύμπτωμα κάτι άλλο που είναι πήγαν καλά στο Σώμα σας. Μαλλιά σας θα παραμείνει στο κεφάλι σου εκεί όπου ανήκει εάν ορμόνες ανισορροπία, ασθένειας ή κάποια άλλη προϋπόθεση δεν παρουσιάζεται. Ότι ο όρος μπορεί να είναι απλό όπως έχοντας ένα γονίδιο, το οποίο σας κάνει ευπαθή σε νεαρά αρσενικά ή θηλυκά μοτίβο αλωπεκία ή σε μία από τις μορφές Αλωπεκίας areata, ή μπορεί να είναι τόσο περίπλοκο όσο ένα ολόκληρο υποδοχής των ασθενειών. Ευτυχώς, τριχόπτωση μπορεί να είναι σύμπτωμα μιας βραχυπρόθεσμης συμβάντων όπως άγχος, εγκυμοσύνη και τη λήψη ορισμένων φαρμάκων.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, μαλλιά συχνά θα (αν και όχι πάντα) αναπτύσσονται πίσω όταν πέρασε με επιτυχία το συμβάν. Ουσίες, συμπεριλαμβανομένων των ορμονών, φάρμακα και ασθενειών μπορεί να προκαλέσει μια αλλαγή της αύξησης της τρίχας, μειώνουν το φάσεις και τους διάρκειες. Όταν συμβαίνει αυτό, η σύγχρονη ανάπτυξη και απόπτωση προκύψει. Από τη στιγμή που πραγματεύεται την αιτία, πολλές φορές τρίχες θα μεταβείτε πίσω τους τυχαίο μοτίβο της ανάπτυξης και της εξάπλωσης, και το πρόβλημα απώλεια μαλλιών σταματά. Unfortuantely, για ορισμένες γυναίκες, τριχόπτωση γίνεται ένα μακρύ αγώνα της ζωής.

Προβολή καλύτερη μεταχείριση απώλεια μαλλιών για τις γυναίκες