» » Κριλ πετρελαίου – ωμέγα – 3 και αντιοξειδωτικό

Κριλ πετρελαίου – ωμέγα – 3 και αντιοξειδωτικό

Κριλ πετρελαίου

Κριλ πετρελαίου – ωμέγα – 3 και αντιοξειδωτικόΠρόσφατα συγκομίζονται από παρθένα και τοξίνη χωρίς Ανταρκτική νερά, κριλ πετρελαίου ξεπερνά εύκολα ιχθυέλαιο λόγω του πλούσιου περιεχομένου της ωμέγα-3 και αντιοξειδωτικό. Είναι καθαρότερη, πιο bio-διαθέσιμος, και προέρχεται από τα πιο άφθονα βιομάζας στη γη! Μεγάλα πράγματα έρχονται συχνά σε μικρές συσκευασίες. Στην περίπτωση αυτή, η μεγάλη διατροφή προέρχεται από το μικρότερο των πηγών.

Κριλ (επιστημονική ονομασία Euphasia superba) είναι μεταξύ 85 γνωστών ειδών των κριλ, μια ομάδα της ημι-διαφανή γαρίδων-όπως θαλάσσια καρκινοειδή.

Με την πρώτη ματιά, δεν θα νομίζετε ότι κριλ, με τα μεγάλα μαύρα μάτια και ροζ χροιά, είναι κάτι ιδιαίτερο. Αλλά αυτά τα μικροσκοπικά πλάσματα, που είναι ακριβώς λίγο μεγαλύτερο από ένα μικρό συνδετήρα, είναι ουσιαστικά τα καύσιμα που τροφοδοτεί τον κινητήρα του το οικοσύστημα της Ανταρκτικής.

Οι επιστήμονες υπολογίζουν αριθμούς κριλ να κυμαίνονται μεταξύ 170 εκατομμύρια σε 7 δισεκατομμύρια τόνους. Το συνολικό βάρος του όλα τα κριλ στην Ανταρκτική είναι βαρύτερο από το συνολικό βάρος των ολόκληρο τον ανθρώπινο πληθυσμό. Αυτό καθιστά κριλ ένα από τα πιο άφθονα και επιτυχή είδη ζώων στη γη.

Κριλ αριθμοί είναι τόσο τεράστιο, ότι μπορούν να ταΐσουν εκατοντάδες διαφορετικά ζώα, από τα ψάρια, να πιγκουΐνους, φώκιες και μεγάλη μπλε φάλαινες.

Η μεγαλύτερη στον κόσμο και μεγαλύτερη διαβίωσης ψάρια και θηλαστικά επίσης τρέφονται με φυτοπλαγκτόν, συμπεριλαμβανομένης της μπλε φάλαινες και πολλά άλλα είδη φαλαινών. Αυτές οι φάλαινες μπορούν να ζήσουν από 80 έως 150 ετών, που διατηρώντας τους μεγάλη δύναμη και την αντοχή σε όλη τη διάρκεια ζωής τους.

Το μεγαλύτερο ψάρι, τον καρχαρία φάλαινα, τρέφεται με το φυτοπλαγκτόν. Ζει για πάνω από 150 χρόνια, αυξάνεται μέχρι 12 μέτρα μήκος, ζυγίζει έως 15 τόνους, και είναι σεξουαλικά ενεργός, ώσπου να πεθάνει.

Κριλ πετρέλαιο αποτελεί την πλουσιότερη, πιο αγνή και πιο ισχυρή πηγή αιθέρια λίπη ωμέγα-3.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

Φυτοπλαγκτού: Ανώτερη διατροφή για τα κριλ

Κριλ τρέφονται κυρίως με θρεπτικά συστατικά-πυκνά φυτοπλαγκτόν. Αυτές οι μικροσκοπικοί οργανισμοί που αποτελούνται από μια μεγάλη ποικιλία από τα φυτικά θρεπτικά συστατικά που βρίσκονται στον ωκεανό.

Φυτοπλαγκτόν αποτελεί το θεμέλιο της θαλάσσιας τροφικής αλυσίδας. Οι παράκτιες περιοχές των ωκεανών του στην Ανταρκτική φέρνει μεγάλα ποσά διαλυμένων θρεπτικών ουσιών που λιπαίνουν το φυτοπλαγκτόν. Η 24-ωρη έντονο ηλιακό φως του καλοκαιριού επιτρέπουν επίσης φυτοπλαγκτού να παράγουν περισσότερες χλωροφύλλη.

Φυτοπλαγκτού έχουν τη μοναδική δυνατότητα να μετατρέψει τα ανόργανα ορυκτά, νερό, φυσική ζεστασιά, φως του ήλιου, και διοξείδιο του άνθρακα σε βιοδιαθέσιμες αμινοξέα, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες. Κριλ απορροφήσει απευθείας από λεπτό φυτοπλαγκτού κύτταρα αυτών των θρεπτικών ουσιών.

Κριλ έχουν μια καταπληκτική μακροζωία έως 10 ετών, επειδή κρύβονται στα βάθη του ωκεανού κατά τη διάρκεια της ημέρας για να αποφύγει τα αρπακτικά ζώα, και τρέφεται με φυτοπλαγκτόν τη νύχτα.

Έχοντας μια θρεπτική τροφή πηγή στο φυτοπλαγκτόν είναι ένας από τους κύριους λόγους γιατί το κριλ είναι μια πηγή βέλτιστη διατροφή για τους ανθρώπους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

4 Λόγοι γιατί Ανταρκτική κριλ πετρέλαιο είναι πηγή ωμέγα-3 Your Best Animal-Based

Πιστεύω ότι το πετρέλαιο κριλ είναι σας καλύτερη επιλογή όταν πρόκειται να πάρει υψηλής ποιότητας, ζωικός-βασισμένο ωμέγα-3 λιπαρά, επειδή:

1. Κριλ πετρέλαιο συγκομίζεται από τα καταγάλανα νερά της Ανταρκτικής και είναι απαλλαγμένες από τον υδράργυρο, τοξικών χημικών ουσιών, βαρέων μετάλλων και άλλες τοξίνες.

Αποθέματα ψαριών σε όλο τον κόσμο έχουν γίνει μολυσμένο τόσο ευρέως και καλά στο σημείο ότι δεν είναι πλέον ασφαλές να καταναλώνετε προϊόντα ψαριών,-ίσως όχι ακόμη και ιχθυέλαιο, μια καλή πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων. Περίπου 40 τόνους υδραργύρου απελευθερώνεται ετησίως στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο, λόγω καύση άνθρακα για την παραγωγή ηλεκτρισμού. Άλλα κοινά προσμείξεις που βρίσκονται στα ψάρια περιλαμβάνουν πολυχλωριωμένα διφαινύλια (PCB), ραδιενεργές ουσίες όπως το στρόντιο, και τοξικά μέταλλα, όπως κάδμιο, μόλυβδος, χρώμιο και αρσενικό.

Εκτρεφόμενα ψάρια δεν είναι μια πιο υγιεινή εναλλακτική λύση. Μελέτες δείχνουν ότι ακόμη και το λιγότερο μολυσμένο σολομού είχαν υψηλότερα επίπεδα προσμείξεων-ειδικά των διοξινών και των PCB – από εκείνες που έχουν αλιευθεί στην άγρια φύση. Συνθήκες σε ιχθυοκαλλιέργειες είναι παρόμοιες συνθήκες σε εργοστασιακές μονάδες παντού: υπερπλήρεις, ασθενικά, μολυσμένων ζώων εισάγονται ό, τι χρειάζεται για να αναπτυχθούν τόσο μεγάλη όσο το δυνατόν σε χρόνο όσο το δυνατόν- και που περιλαμβάνει τα περιττώματα, κοτόπουλο, πάπια, και χοίρους.

Τεχνικές ιχθυοκαλλιέργειας προκαλούν νόσο να εξαπλωθεί στα μη εκτρεφόμενα ψάρια, όπως μόλυνση άγρια μωρό σολομό, τη θαλάσσια ψείρα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

2. Κριλ πετρελαίου, συνεργιστικά, συνδυάζει αντιοξειδωτικά και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.

Ασταξανθίνη είναι ένα καροτενοειδές-είδος αντιοξειδωτικό που βρέθηκαν στο κριλ που πιστεύεται ότι είναι 300 φορές πιο ισχυρό από βιταμίνες Α και Ε, 47 φορές πιο ισχυρό από λουτεΐνη, και 34 φορές πιο ισχυρό από το CoQ10. Κριλ περιέχει ένα φλαβονοειδές που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα με ένα μυθιστόρημα μοριακή δομή.

Κριλ περιέχει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα με τη μορφή φωσφολιπίδια – λιποσώματα ή λίγα πακέτα που φέρει τα λίπη ωμέγα-3 λιπαρά οξέα EPA και DHA άμεσα να σας κύτταρα. Ιχθυέλαιο και το πετρέλαιο κριλ κατώτερα δεν περιέχουν αυτό συγκρότημα φωσφολιπιδίων.

Το κυρίαρχο φωσφολιπίδια σε καθαρή κριλ πετρελαίου είναι phosphatidyl χολίνη, που αποτελείται εν μέρει από χολίνη, ένα σημαντικό θρεπτικό συστατικό που είναι σημαντικό για την ανάπτυξη του εγκεφάλου, μάθηση και μνήμη. Η χολίνη είναι ο προάγγελος για την ακετυλοχολίνη, η οποία στέλνει νευρικών σημάτων στον εγκέφαλο, και για trimethylglycine, η οποία βοηθά στην προστασία του ήπατος σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

3. Κριλ πετρέλαιο απορροφάται καλύτερα από το σώμα σας από το πετρέλαιο ψαριών.

Φωσφολιπίδια αποτελούν σας κυτταρικές μεμβράνες και αποτελούνται ουσιαστικά από ένα λιπαρό οξύ, μια ομάδα φωσφορικού άλατος, και ένα οργανικό μόριο. Φωσφολιπίδια και τριγλυκερίδια, ενός είδους λίπους που βρέθηκαν στο αίμα σας, που ενεργούν ως φορείς ωμέγα-3. Ωστόσο, μελέτες δείχνουν ότι ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που δεσμεύεται να φωσφολιπίδια βελτίωσαν σημαντικά την βιοδιαθεσιμότητα και τη σταθερότητα της η ωμέγα-3s από λιπαρά οξέα στους μεταφορείς τριγλυκεριδίων.

Αυτό καθιστά ωμέγα-3 λιπαρών οξέων από Ανταρκτική κριλ πετρέλαιο πιο άμεσα διαθέσιμη στις σημαντικές περιοχές του σώματός σας, όπως το μυαλό σας. Θα χρειαστείτε επίσης πολύ λιγότερο πετρέλαιο κριλ να βιώσουν τα οφέλη των ωμέγα-3 λιπαρά οξέα σε σύγκριση με το πετρέλαιο ψαριών, που σας δίνει περισσότερο κτύπημα για το buck σας σε μακροπρόθεσμη βάση.

Το πετρέλαιο κριλ είναι πιο σταθερή και πιο ανθεκτικά στην τάγγιση από το πετρέλαιο ψαριών. Δεν χρειάζεται ψύξη και μπορεί να διαρκέσει για δύο χρόνια σε θερμοκρασία δωματίου. Και σε αντίθεση με τα ιχθυέλαια, ότι δεν θα σας δώσει μια fishy επίγευση ή να προκαλέσει παλινδρόμηση/ρέψιμο ψάρια γεύσεων.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

4. Κριλ πετρέλαιο είναι μια ανανεώσιμη πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.

Κριλ συγκομιδή είναι ένα από τα πιο οικολογικά φιλικών στον πλανήτη. Κριλ έχει συγκομισθεί τώρα εδώ και 47 χρόνια, αρχής γενομένης από το 1961, με μια ιστορική κορυφή συγκομιδή μόλις κάτω από 529,000 τόνους για τη σεζόν 1981/82. Ο µέσος ετήσιος ρυθµός αλιευμάτων από το 2002 έως το 2007 ήταν λιγότερο από 120.000 τόνους ετησίως.

Ωστόσο, έχουν υπάρξει πληθώρα αβάσιμη τακτικές εκφοβισμού δηλώνοντας ότι κριλ είναι είδος υπό εξαφάνιση, και φαλαινών που απειλούνται από τη συγκομιδή κριλ. Αυτά προέρχονται από περιοχές που πωλούν άλλες πηγές των ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.

Καλιφόρνια ήταν το πρώτο κράτος για την απαγόρευση των κριλ συγκομιδή, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον πληθυσμό της παγκόσμιας κριλ. Εμπορική αλιεία στην Καλιφόρνια χρησιμοποιούν κριλ να θρέψουν τους ανθυγιεινά σολομού ιχθυοτροφικών εκμεταλλεύσεων στη Όρεγκον και την Ουάσιγκτον, ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση. Σχεδόν όλα ανθρώπινη κριλ συγκομιδής γίνεται στην Ανταρκτική.

Η βιομάζα κριλ είναι υπό τη διαχείριση της Επιτροπής για τη διατήρηση της Ανταρκτικής πόρων (CCAMLR), που αποτελείται από 25 χώρες. Η ΕΔΕΘΠΑ είναι το μόνο επίσημος και reliable διεθνή οργανισμό που εμπλέκονται στη διαχείριση της αλιείας βιώσιμη κριλ και την παρακολούθηση του αποθέματος κριλ. ΔΕΝ λείπουν τα κριλ έχει ποτέ ήταν προβλέπονται από την CCAMLR.

Πολλές μελέτες δείχνουν η βιομάζα των κριλ κυμαίνονται από 170 εκατομμύρια σε 740 εκατομμύρια τόνους, κατά μέσο όρο περίπου 420 εκατομμύρια τόνους? ένα απόθεμα στέκεται με ετήσιο ρυθμό αναπαραγωγής πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων τόνων. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει περισσότερο από αρκετό κριλ να συνεχίσει να υποστηρίζει το θαλάσσιο οικοσύστημα και την κατανάλωση από τον άνθρωπο.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

Μια κριλ ημερησίως κρατά το χάπι μακριά

Είναι εκπληκτικό πώς κάτι τόσο μικρό όσο κριλ μπορεί να δώσει την υγεία σας μια τέτοια μεγάλη ώθηση σε περισσότερους από έναν τρόπους, παρέχοντας σας με ισχυρά αντιοξειδωτικά και ωμέγα-3 λιπαρά που προάγουν την υγεία.

Αυτό το Καθαρό πετρέλαιο κριλ παραδίδει όλα τα οφέλη του καθαρή Ανταρκτική κριλ πετρελαίου με τη μορφή capliques (κάψουλες δύο τεμαχίων σκληρό κέλυφος που σφραγίζεται με μια μπάντα) αντί για το συνηθισμένο gel καλύμματα να αυξήσει την καθαρότητα του προϊόντος, η καθαριότητα, και αντίσταση να πειράξουν.

Στην ιδανική περίπτωση, μόνο δύο capliques καθαρό ιχθυέλαιο που λαμβάνονται με το πρώτο σας γεύμα κάθε μέρα θα δώσει την υγεία σας την απόλυτη υποστήριξη, χωρίς το φόβο της μόλυνσης, και χωρίς ανησυχίες των βλάπτουν τον κόσμο του θαλάσσιου οικοσυστήματος.

Δοκιμάστε Καθαρό πετρέλαιο κριλ σήμερα και να αναλάβει τον έλεγχο της υγείας σας!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα