» » Κριλ πετρελαίου – απόλυτη πηγή των ωμέγα – 3

Κριλ πετρελαίου – απόλυτη πηγή των ωμέγα – 3

Δύο απλοί τρόποι για να βελτιώσετε την υγεία σας

Κριλ πετρελαίου – απόλυτη πηγή των ωμέγα – 3Δύο από τους καλύτερους και ακόμα απλά τρόπους για να βελτιώσει τη γενική υγεία σας με συμπληρώματα περιλαμβάνουν:

 • Αυξάνοντας την πρόσληψη αντιοξειδωτικών.
 • Αυξάνοντας την πρόσληψη των ωμέγα-3 λιπαρών.
Τα αντιοξειδωτικά είναι τρόπος του σώματός σας για να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, οι επιβλαβείς μεταβολικό υποπροϊόντων που βλάπτουν τα κύτταρα και τους ιστούς σε όλο σας το σώμα.

Επιστημονικά στοιχεία προέκυψε επανειλημμένα ότι τα αντιοξειδωτικά αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο στην προώθηση της υγεία της καρδιάς, υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και μνήμης υποστήριξη. Αντιοξειδωτικά που εμφανίζονται επίσης έναν ρόλο, βοηθώντας να επιβραδύνει σας σημάδια της γήρανσης.

Παρά το γεγονός ότι πολλά τρόφιμα περιέχουν αντιοξειδωτικά, δίαιτας χαμηλής ποιότητας σήμερα είναι σχεδόν πάντα ανεπαρκής σε όλο το φάσμα της αυτά τα ευεργετικά free ριζική δεσμευτών. Γι αυτό το λόγο συστήνω αυξάνοντας την πρόσληψη αντιοξειδωτικών ως ένα πολύτιμο τρόπο για τη βελτιστοποίηση σας υγεία.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

Τα δύο λίπη ζωτικής σημασίας που είναι το κλειδί για την υγεία σας

Είμαι βέβαιος ότι έχετε ακούσει από τώρα περίπου δύο λίπη, στα έλαια ωμέγα-3 που είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία σας-DHA και EPA. Οι ενώσεις αυτές δεν είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας σας μόνο-επιστημονική έρευνα δείχνει ότι επίσης μπορεί να προωθήσει την υγεία της καρδιάς και παρέχει το ανοσοποιητικό σύστημα και διάθεση υποστήριξης.

Τώρα σε έναν τέλειο κόσμο, θα είστε σε θέση να πάρετε όλα τα ω-3 που χρειάζεστε από την κατανάλωση ψαριών. Δυστυχώς, οι μελέτες δείχνουν ότι τρώει ψάρια μπορεί δυνητικά να εκθέσει σας σε υψηλό βαθμό μόλυνσης με βιομηχανικούς ρύπους και τις τοξίνες, όπως ο υδράργυρος, PCBs, βαρέων μετάλλων και ραδιενεργών δηλητήρια.

Στην πραγματικότητα, η FDA και EPA έχουν βάλει έξω προειδοποιήσεις υγείας προειδοποίηση εναντίον ορισμένων ψαριών και οστρακοειδών κατανάλωση για μικρά παιδιά, γυναίκες που είναι έγκυες ή μπορεί να γίνει σε εγκύους, και θηλάζουσες μητέρες.

Στο παρελθόν, πρότεινα ότι παίρνετε ψάρια oil να ενισχύσει την πρόσληψη των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων. Και υψηλής ποιότητας τα ιχθυέλαια είναι σίγουρα μεγάλη προϊόντα, με πολλά σημαντικά οφέλη στην υγεία.

Αλλά υπάρχουν μειονεκτήματα.

Όπως … ιχθυέλαιο είναι αδύναμη στην περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες. Δεδομένου ότι αυξάνετε την πρόσληψη των ωμέγα-3 λιπαρά οξέα από κατανάλωση ιχθυελαίου, μπορείτε να αυξήσετε πραγματικά σας ανάγκη για ακόμη μεγαλύτερη αντιοξειδωτική προστασία αν το ιχθυέλαιο έχει εκτεθεί σε υπερβολικές ποσότητες του οξυγόνου ή έχει γίνει ταγγό.

Γιατί? Λοιπόν, το ιχθυέλαιο είναι αλλοιώσιμα. Τα αντιοξειδωτικοοι βοηθούν να διασφαλιστεί ότι το πετρέλαιο ψαριών δεν οξειδώνονται εύκολα. Όπως μόλις διαπιστώσαμε, οξείδωση οδηγεί στο σχηματισμό των ανθυγιεινών ελευθέρων ριζών.

Αυτό ήταν ένα εξοργίζοντας πρόβλημα για μεγάλο χρονικό διάστημα …

Μέχρι την ανακάλυψη του πετρελαίου κριλ – ένα θαλάσσιο πετρέλαιο που βοηθά λύσει το δίλημμα, συνδυάζοντας μοναδικά και συνεργιστικά αντιοξειδωτικά και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.

Αποδείχθηκε πολύ ανώτερη από τα ιχθυέλαια προηγουμένως-συνιστάται. Εδώ είναι πώς …

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

Ισχυρά αντιοξειδωτικά + ουσιαστικό έλαια ωμέγα-3 = τρομάζοντας υγείας

Όταν πρωτοήρθα έμαθαν αυτό καθαρό θαλάσσιο πετρέλαιο, ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος με τα πολλά οφέλη και η στερεά έρευνα πίσω από τον μοναδικό συνδυασμό αντιοξειδωτικών, ωμέγα-3 λιπαρών και άλλα συστατικά.

Ο κατάλογος των πώς το πετρέλαιο κριλ σας υποστηρίζει πιθανώς θα σας εντυπωσιάσει πάρα πολύ:

Σας υποστηρίζει πολλούς τρόπους κριλ πετρελαίου

 • Μια υγιή καρδιά
 • Υποστήριξη για τη συγκέντρωση, την μνήμη και την μάθηση
 • Υγεία του σακχάρου στο αίμα
 • Υγιείς αρθρώσεις, με μια αύξηση στην κοινή άνεση
 • Καταπολέμηση σας σημάδια της γήρανσης
 • Υγιή λειτουργία του εγκεφάλου και το νευρικό σύστημα και ανάπτυξη
 • Προστασία για τις κυτταρικές μεμβράνες
 • Χοληστερόλη και άλλα υγείας των λιπιδίων του αίματος
 • Υγιή λειτουργία του ήπατος
 • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος σας
 • Υποστήριξη υγιή διάθεση
 • Βέλτιστη υγεία του δέρματος
Έτσι, αν ψάχνετε για έναν τρόπο να ενισχύσει την υγεία σας με ένα προϊόν που παραδίδει πραγματικά τα εμπορεύματα, τότε παρακαλώ πάρτε ένα λεπτό για να ανακαλύψετε πώς καθαρό ιχθυέλαιο μπορεί να σας βοηθήσει.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

Νέα προειδοποίηση σχετικά με την Ωμέγα-3 συμπληρώματα...

Νέο εργαστήριο δοκιμών από τους καταναλωτές εργαστήριο αποκαλύπτει κάποια ανησυχητικά απουσιάζει στην ποιότητα μεταξύ δημοφιλή πετρελαίου και κριλ συμπληρώματα πετρελαίου ψαριών.

Αυτά τα προβλήματα που κυμαίνονταν από Ετικέτες ανακριβή, αλλοίωσης (συμπεριλαμβανομένου ενός προϊόντος για παιδιά), και εισέρχομαι πανωφόρι προϊόντα που κυκλοφόρησε πολύ νωρίς. Και ουρανός-υψηλό PCB σε ένα σχεδιασμένο για τα ζώα.

Τι είναι ένα άλλο ανεξάρτητο εργαστήριο ανακαλύφθηκε;

Εν τω μεταξύ, ανεξάρτητες δοκιμές ήταν done για να συγκριθούν οι τρεις μεγάλοι κατασκευαστές του πετρελαίου κριλ. Ο κατασκευαστής είναι ένα από τα τρία.

Πολύ αυστηρό πρωτόκολλο εφαρμόστηκε για να εξασφαλιστεί η αμερόληπτη τυφλή δοκιμή από τα τρία εμπορικά σήματα. Αναλυτικές δοκιμές έγιναν από τρίτο μέρος καλά εδραιωμένη και γνωστά τα εργαστήρια.

Ανέλυσαν τα επίπεδα Ασταξανθίνη, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, φωσφολιπίδια και lyso-φωσφατιδυλχολίνη, και φρεσκάδα και ασφάλεια δεικτών.

Εδώ είναι τα σημαντικότερα αποτελέσματά τους...

Η ανάλυση έδειξε σαφώς ότι το πετρέλαιο κριλ μας του κατασκευαστή περιέχει τα υψηλότερα επίπεδα της EPA, DHA, καθώς και συνολική ωμέγα-3, σε σύγκριση με τα άλλα δύο.

Ασταξανθίνη είναι ιδιαίτερα αντιδραστικό (και ως εκ τούτου, είναι ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό), έτσι το εργαστήριο χρησιμοποιείται χύμα κριλ πετρελαίου από τους τρεις κατασκευαστές να μελετήσει τη σταθερότητα του Ασταξανθίνη.

Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ένα προϊόν ήταν πολύ ασταθής, ένα ήταν μέτρια, και το τρίτο – μας κατασκευαστής-ήταν ο σαφής νικητής για σταθερότητα.

Όταν δοκιμάζονται δείκτες φρεσκάδα, τριμεθυλαμίνη οξειδίου (TMAO), τριμεθυλο αμίνη (TMA) και ολικού πτητικού βασικού αζώτου (TVN), βρήκαν ότι το πετρέλαιο κριλ κατασκευάζονται από κατασκευαστή μας είχε το χαμηλότερο (στις περισσότερες περιπτώσεις, ανιχνεύσιμα) όρια.

Αντίθετα, το πετρέλαιο κριλ, που παράγεται από μία εταιρεία έδειξε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις του TMA, TVN και TMAO, που δείχνουν αλλοίωση..., καθώς και σε μία περίπτωση ακόμη και ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση σύμφωνα με την Επιτροπή απόφαση 95/149/ΕΚ. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα για τον εαυτό σας.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι μας κατασκευαστής περάσει αυτές τις δοκιμές στην κορυφή του σωρού. Αλλά υπάρχει ένας άλλος λόγος, γιατί πιστεύω ότι η καθαρή το πετρέλαιο κριλ είναι ανώτερη...

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

Τι είναι τόσο μεγάλος για Licaps ®;

Παραδίδουμε τώρα καθαρό πετρέλαιο κριλ σε μια κάψουλα "Licaps ®" αντί softgel ή caplique. Licaps χρησιμοποιούν την καινοτόμο "τεχνολογία σύντηξης" να σφραγίσει μια κάψουλα 2-κομμάτι, χωρίς τη χρήση banding.

Αυτή η έκτακτη υγρό κάψουλας τεχνολογία μπορεί να προσφέρει πολλά ευεργετικά πλεονεκτήματα έναντι άλλων επειδή αυτό...

 • Μειώνει το δυναμικό οξείδωσης από έξαψη υγρό διατύπωση με άζωτο κατά τη διαδικασία κάψουλα-γέμιση-δημιουργεί μια «φούσκα φρεσκάδα»
 • Εξασφαλίζει 2-κομμάτι κάψουλες είναι ερμητικά σφραγισμένο για να μειώσει σημαντικά το δυναμικό για διαρροή-παράγει μια κάψουλα ακριβώς σφιχτό, ένα κομμάτι
 • Ενισχύει τη διάρκεια-ζωής μέσα από την υποδειγματική πλήρωσης και σφράγισης διαδικασίες
Το τελικό συμπέρασμα με Licaps δυνατότητα... για διαρροή μειώνεται σχεδόν σε μηδέν ενώ ενισχύεται η απορρόφηση.

Και αυτό δεν είναι ολόκληρη η ιστορία του...

Πάνω από ένα χρόνο να ξοδευτεί επιλέγοντας ακριβώς το σωστό κατασκευαστής

Η ομάδα μου και πέρασα άνω των 18 μηνών που κάνουμε due diligence μας με το Licaps' κατασκευαστής προτού καν συμφωνήσουν σε οποιοδήποτε είδος της εταιρικής σχέσης.

Μόνο δεδομένου ότι εξετάζετε τα διαπιστευτήρια, όταν είσαι μίσθωση ενός αναδόχου ή υπάλληλος, είναι σοφό να εξετάζει ιδιαίτερα τις πιστοποιήσεις της εταιρείας κάνοντας σας συμπληρώματα … και αυτό είναι ακριβώς αυτό που έκανα με αυτόν τον κατασκευαστή.

Στην επιλογή της εταιρείας να παράγουν καθαρό πετρέλαιο κριλ, προσεκτική προσοχή δόθηκε στις διαδικασίες τους ποιότητα..., έτσι θα έχετε το καλύτερο προϊόν πετρελαίου κριλ θα μπορούσα να βρω να ενισχύσουν την υγεία σας.

Εδώ είναι μερικά μόνο από την ιστορία πίσω από αυτή η καινοτόμος εταιρεία...

 • Ανέπτυξε την έννοια της σφράγισης μια κάψουλα, χωρίς «δακτύλιος», απαντώντας σε ανησυχίες για την ασφάλεια των καταναλωτών στα τέλη του 1980 (που ονομάζεται «Licaps»)
 • Περάσει πάνω από 15 χρόνια την ανάπτυξη Licaps κάψουλα σχεδιασμό και διαδικασίες
 • Με επιτυχία έλαβε την πιστοποίηση της cGMP, για τις εγκαταστάσεις της στην Γαλλία το 2003
 • Έχει ένα παγκόσμιο ηγέτη στην κάψουλα κατασκευή για περισσότερο από έναν αιώνα – έχει 10 χώρους παρασκευής τρέχει 24/7 στην Αμερική, την Ασία και την Ευρώπη
 • Παράγει πάνω από το 50% των όλα 2-κομμάτι κάψουλες εκεί έξω σήμερα-περισσότερο από 180 δισεκατομμύρια κάψουλες σε ετήσια βάση
Μπορείτε να είστε σίγουροι γνωρίζοντας ότι η ομάδα μου και έχω κάνει μια επιλογή καλά μελετημένη και αποτέλεσαν αντικείμενο της έρευνας στην παροχή σας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

Υπόσχεση της ποιότητας

Υπάρχει μια άλλη πολύ σημαντική διαβεβαίωση ότι παίρνετε το πολύ καλύτερο προϊόν ποιότητας.

Μόνο δεδομένου ότι εξετάζετε τα διαπιστευτήρια, όταν είσαι μίσθωση ενός αναδόχου ή υπάλληλος, έτσι θα ήταν σοφό να εξετάσουμε τις πιστοποιήσεις της εταιρείας κάνοντας σας συμπληρώματα.

Γι αυτό το λόγο η ομάδα μας επέλεξε την εταιρεία παραγωγής για μας καθαρό πετρέλαιο κριλ πολύ προσεκτικά, με ιδιαίτερη προσοχή στις πρακτικές τους ποιότητας – έτσι θα έχετε το πολύ καλύτερο προϊόν για την υγεία σας.

Μας επιλεγμένο κατασκευαστής επιδιώκει αδυσώπητα εξαίσιο έλεγχο ποιότητας πρότυπα που περιλαμβάνουν τις ενέργειες όπως …

 • Χαρτογράφηση έξω όλες τις βασικές διεργασίες και η παρακολούθηση τους αυστηρά
 • Για τη θέσπιση ποιοτικών στόχων για κάθε προϊόν
 • Εσωτερικών ελέγχων για την αξιολόγηση επιδόσεων
 • Κατάλληλες δοκιμές σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης
 • Εκτεταμένη τεκμηρίωση από όλα τα βήματα
Και ένα πάρα πολύ περισσότερο!

Όλες οι διαδικασίες τους είναι πλαισιωμένες από αυστηρές πιστοποιήσεις-ISO 9001 και ISO 17025-που σας δίνει την ειρήνη του μυαλού ότι παίρνετε το καλύτερο προϊόν ποιότητας που τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν.

Γίγαντας φάλαινες Πες τους μικροσκοπικά υγεία ενισχύοντας το μυστικό

Ακριβώς ό, τι είναι το κριλ ούτως ή άλλως;

Κριλ είναι μικρές γαρίδες ή γαρίδα-όπως πλάσματα που τρέφονται πιο μαμούθ ζώα του κόσμου-τις μεγάλες φάλαινες. Αναποτελεσματική μεγάλες φάλαινες χάφτω τεράστιες ποσότητες κριλ να παρέχει την ενέργεια που χρειάζονται για να τροφοδοτήσουν τους μαζική μεγαλύτερο μέρος. Μια γαλάζια φάλαινα τρώει κριλ μέχρι 8.000 κιλά κάθε ημέρα σίτισης περίοδο.

Αυτά τα ιδιαίτερα ευφυή φάλαινες μεγάλη δεν είναι τα μόνα ζώα που εξαρτώνται από κριλ για τις διατροφικές ανάγκες. Έτσι κάνει σφραγίδες, πιγκουίνους, τα θαλάσσια πτηνά, καλαμάρια και ψάρια.

Το σκληραγωγημένο κριλ που συγκομίζονται από σκληρή υδάτων της Ανταρκτικής-αυτά που περιλαμβάνουν μας καθαρό πετρέλαιο κριλ-είναι τόσο σημαντικό να θεωρούνται μια “ keystone είδη, ” ενός οργανισμού, από τα οποία εξαρτώνται πολλά αρπακτικά της Ανταρκτικής.

Αυτά τα ημιδιαφανή καρκινοειδή συναθροίζονται σε πυκνή μάζες ή σμήνη που μπορεί να μετατρέψει επιφάνειας ροζ ή το κόκκινο των ωκεανών.

Μαζί με το πλαγκτόν, κριλ απαρτίζουν την μεγαλύτερη βιομάζα στη γη … των διαθέσιμων πόρων τροφίμων πιο εύκολα ανανεώσιμο, μια εξαιρετική πηγή διατροφής από περιβαλλοντική άποψη.

Κριλ δεν είναι μια νέα πηγή της διατροφής είτε. Τους έχω συγκομισθεί σαν τροφή για τον άνθρωπο και των οικόσιτων ζώων από το 1800. Ενδεχομένως ακόμη και νωρίτερα στην Ιαπωνία όπου όπου και αν θεωρείται μια λεπτότητα.

Ωστόσο, πρέπει να ξέρετε …

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

EFA ισορροπία είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία σας

Απαραίτητα λιπαρά οξέα (EFAs) περιλαμβάνουν τόσο ωμέγα-3 λιπαρά (υψηλή περιεκτικότητα σε τα ζωτικής σημασίας συστατικά EPA και DHA) και ωμέγα-6 λιπαρών ουσιών. Ουσιαστικά λιπαρά οξέα δεν μπορούν να παρασκευάζονται στο σώμα σας, αλλά είναι επωφελής για το η υγεία και το μεταβολισμό. Ως εκ τούτου, ουσιαστικά λιπαρά οξέα πρέπει να λαμβάνονται μέσω της διατροφής σας.

Αν και μερικά λίπη ωμέγα-6 είναι καλό για την υγεία σας, η ισορροπία των ωμέγα-6s σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι ζωτικής σημασίας. Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι καταναλώνουν μια υπεραφθονία των ωμέγα-6 λιπαρών ουσιών.

Οι πρόγονοί σας αγκαλιάσει μια διατροφή με μια υγιή ισορροπία της περίπου ίση ωμέγα-6 και ωμέγα-3 λιπαρά. Αλλά η σημερινή δυτική διατροφή είναι πάρα πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-6 λιπαρών ουσιών. Το μέσο ω-6 προς ω-3 δείκτης είναι τώρα πιο κοντά στο 20:1, και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και 50: 1. Αυτό μπορεί να σας κρατήσει από τη βέλτιστη υγεία.

Λόγω αυτού μη ισόρροπο αναλογίας, και επειδή θα μπορούσατε πιθανώς να επωφεληθούν από περισσότερα ωμέγα-3 λιπαρά …

Εγώ δυνατός προτείνω προσθήκη καθαρό πετρέλαιο κριλ στη οπλοστάσιό σας υγεία.

Εκτός από το DHA και EPA, αυτό το μοναδικό θαλάσσιο πετρέλαιο έχει άλλο “ μυστικό όπλο ” δεν βρέθηκαν σε έλαια ψαριών που εξηγεί γιατί πιστεύω ότι είναι ανώτερο …

Άλλα μυστικό του πετρελαίου κριλ

Σε αντίθεση με τα ιχθυέλαια, το πετρέλαιο κριλ καθαρό φέρνει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα με τη μορφή φωσφολιπίδια – λιποσώματα ή λίγα πακέτα που παραδίδουν τα λιπαρά οξέα άμεσα στα κύτταρα του σώματός σας.

Επιστημονικές αποδείξεις μέχρι σήμερα έχει δείξει ότι η ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική μεταφορείς της EPA και DHA είναι αυτά τα φωσφολιπίδια.

Δυστυχώς, πρότυπο ψάρια έλαια (και κατώτερα κριλ πετρελαίου μάρκες) στερούνται αυτό συγκρότημα φωσφολιπιδίων. Αντίθετα περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα στο λιγότερο επωφελής μορφή δωρεάν τριγλυκερίδια.

Γιατί είναι φωσφολιπίδια είναι σημαντικά;

Είναι τα δομικά στοιχεία για σας κυτταρικών μεμβρανών, που ρυθμίζει την κυτταρική μεταφορών λειτουργώντας ως ‘ πύλη-φύλακες.» Σε αυτό το ρόλο, προστατεύουν τις κυτταρικές μεμβράνες από την επίθεση ελεύθερων ριζών.

Τη μοναδική σχέση μεταξύ φωσφολιπίδια των ωμέγα-3 λιπαρά οξέα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό το πέρασμα του τα μόρια λιπαρών οξέων μέσω σας εντερικού τοιχώματος. Αυτό σας βοηθά με δύο τρόπους …

 • Κάνει το ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, σε καθαρό πετρέλαιο κριλ σημαντικά καλύτερα διαθέσιμο από εκείνους στο ιχθυέλαιο επιτρέποντας EPA και DHA για να αρχίσει άμεσα κύτταρα σας.
 • Βελτιώνει τα ωμέγα-3 σε αναλογία ωμέγα-6.
Ένα άλλο σημαντικό γεγονός: το πιο κυρίαρχο φωσφολιπίδια σε καθαρό ιχθυέλαιο είναι phosphatidyl χολίνη, που αποτελείται εν μέρει από χολίνη.

Πολυάριθμες μελέτες έχουν καταδείξει τη σημασία της χολίνης της ανάπτυξης του εγκεφάλου, μάθησης και μνήμης. Στην πραγματικότητα, η χολίνη είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ανάπτυξη του εγκεφάλου του εμβρύου και βρέφος σε έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

Η χολίνη είναι ο προάγγελος για το σημαντικό νευροδιαβιβαστή ακετυλοχολίνη (η οποία στέλνει νευρικών σημάτων στον εγκέφαλο) και για trimethylglycine, μια αναγνωρισμένη προστάτης του ήπατος.

Περαιτέρω, διαθέτει επίσης ένα πλήρες συμπλήρωμα των απαραίτητα αντιοξειδωτικά δεν δει το συκώτι ψαριών ή cod πετρελαίου.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

Καθαρό ιχθυέλαιο είναι ένας νικητής πάνω ιχθυέλαιο

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από τη λήψη ένα υψηλής ποιότητας ιχθυέλαιο. Ωστόσο, το καθαρό πετρέλαιο κριλ προσφέρει σαφή πλεονεκτήματα για τα ιχθυέλαια πολυάριθμους σημαντικούς τρόπους.

Παίρνετε όλα το ίδιο multi-system οφέλη για την υγεία του πλούσια σε ωμέγα-3 ιχθυέλαιο, συμπεριλαμβανομένων των ζωτικής σημασίας EPA και DHA …

Αλλά προσφέρει επίσης καθαρό κριλ πετρέλαιο:

 • ΠΟΛΎ καλύτερη απορρόφηση από ψάρια OilThis σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε το 1/5 η δόση-δύο μικρά κάψουλες μάλλον από 10 μεγάλα. Το φωσφολιπίδιο δεσμευτική αυξάνει την βιοδιαθεσιμότητα των ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βελτιώνει το ωμέγα-3 σε αναλογία ωμέγα-6 και υποστηρίζει λειτουργία υγιή κυτταρική μεμβράνη.
 • Υπέροχη ProtectionUnique αντιοξειδωτικό αντιοξειδωτικά-συμπεριλαμβανομένων Ασταξανθίνη και μια νέα θαλάσσια φλαβονοειδών-μπορεί να σας προστατεύσει από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες.
 • Χωρίς ρύπανση κριλ είναι στο κάτω μέρος της τροφικής αλυσίδας και συλλέγονται μακριά από ρύπανση στις πεντακάθαρες θάλασσες που περιβάλλουν την Ανταρκτική. Έτσι, δεν έχετε να ανησυχείτε για μη ασφαλείς συσσωρεύσεις από υδράργυρο, PCB, βαρέα μέταλλα ή άλλες τοξίνες ότι το πετρέλαιο ψαριών χαμηλής ποιότητας προϊόντα μπορεί να περιέχουν.
 • Συνεχή SupplyKrill είναι μια ιδιαίτερα ανανεώσιμη πηγή. Είναι η μεγαλύτερη βιομάζα στον ωκεανό και απλά δεν υπάρχει κίνδυνος του προκαλώντας τους να χαθεί από πάνω από τη συγκομιδή.
 • Σταθερότητα Ανταρκτική καθαρό πετρέλαιο κριλ είναι πιο σταθερή και πιο ανθεκτικά στην τάγγιση από συμβατικά ιχθυέλαια. Αυτό σημαίνει ότι θα διαρκέσει περισσότερο. Θα διαρκέσει για δύο χρόνια σε θερμοκρασία δωματίου. (Παρακαλώ μην ψύχετε τη συσκευασία.)
 • Δεν απίθανος επίγευση, αν παλινδρόμηση ή άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες και πετρέλαιο κατανάλωση ψαριών συνήθως οδηγεί σε ανεπιθύμητες ενέργειες fishy επίγευση, παλινδρόμηση ή ρέψιμο ψάρια γεύσεων, αυτό δεν συνέβη με την Ανταρκτική καθαρό πετρέλαιο κριλ. Δεν ανεπιθύμητες έχουν σημειωθεί ακόμη και σε υψηλές δόσεις.
 • Ανανεώσιμες πηγές τροφίμων πηγή κριλ αποτελούν μια πηγή ανανεώσιμη, βιώσιμης και περιβαλλοντικά θετική διατροφή.

Σκοράρει μεγάλο για περισσότερα αντιοξειδωτικά

Καθαρό πετρέλαιο κριλ είναι βαρυφορτωμένο με αντιοξειδωτική δύναμη, συμπεριλαμβανομένου του αντιοξειδωτικές βιταμίνες A και E, συν Ασταξανθίνη και κανθαξανθίνης.

Ασταξανθίνη είναι ένα καροτενοειδές-είδος αντιοξειδωτικό που είναι ακόμα πιο ισχυρό από το β-καροτένιο και α-τοκοφερόλη, λυκοπένιο, λουτεΐνη.

Καθαρό κριλ πετρέλαιο περιέχει επίσης ένα φλαβονοειδές που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα με ένα μυθιστόρημα μοριακή δομή. Πιθανώς έχετε ακούσει ότι τα φλαβονοειδή είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά. Εκπληκτικά, πριν από τώρα, αυτοί δεν ξαναβρέθηκαν στην τίποτα εκτός από τα φυτά-λαχανικά, φρούτα και φύκη.

Ασταξανθίνη και αυτό μοναδικό θαλάσσιο-πηγή φλαβονοειδών σε καθαρό πετρέλαιο κριλ δημιουργούν μια ιδιαίτερη σχέση με την EPA και DHA, επιτρέποντας άμεση μεταβολισμό των αντιοξειδωτικών.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

Γιατί αγνά ιχθυέλαιο παίρνει την ψήφο μου

Προσέξτε για τις φτηνές μιμήσεις που δεν υποστηρίζουν την υγεία σας, καθώς και καθαρό πετρέλαιο κριλ. Ως τη λέξη σχετικά με τα οφέλη των κριλ πετρελαίου αναπτύγματα, μπορείτε να περιμένετε να δείτε πολλά εμπορικά σήματα των κατώτερων κριλ πετρελαίου πλημμύρα της αγοράς, που προσπαθούν να περάσουν ως υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Δυστυχώς, τα περισσότερα από αυτά τα δήθεν κριλ πετρελαίου προϊόντα περιέχουν λιγότερο από 10 τοις εκατό ωμέγα-3 και όλα με τη μορφή των τριγλυκεριδίων, χωρίς το μοναδικό φωσφολιπίδια και ασταξανθίνη αντιοξειδωτική προστασία.

Αλλά δεν είναι μόνο τα περιεχόμενα που είναι σημαντικό-ως πολύτιμο ως έχουν. Είναι το σύστημα παράδοσης που παίρνει στο σύστημά σας πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά …

Πάρτε την ευημερία σας σε νέα επίπεδα

Τόσο εδώ είναι τι είναι στο κατάστημα για σας:

 • Μια πλούσια πηγή των ωμέγα-3s με DHA και EPA-μαζί με προστατευτικά αντιοξειδωτικά και φωσφολιπίδια – που προωθούν την υγεία σας
 • Υψηλής ποιότητας πρότυπα που σας δίνουν την απόλυτη ηρεμία
Είστε έτοιμοι να δείτε μόνοι σας πώς σας υγεία και ποιότητα ζωής μπορούν να ευημερούν σε νέα επίπεδα;

Ίσως να αναρωτιέστε πόσο Ανταρκτική καθαρό πετρέλαιο κριλ χρειάζεστε … και τι είδους επενδύσεων συμμετέχει.

Στην πραγματικότητα, το ποσό που χρειάζεστε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες σας προσωπική υγεία. Αλλά μόνο δύο κάψουλες αυτό το συμπλήρωμα με το πρώτο σας γεύμα κάθε μέρα σας υποστηρίζει με μια άφθονη ποικιλία του υγεία ενισχύοντας τα συστατικά … και απολύτως NO TRANS-ΛΙΠΑΡΆ!

Αν και το λιποδιαλυτών βιταμινών σε καθαρό πετρέλαιο κριλ είναι καλύτερο απορροφάται με τρόφιμα, το περιεχόμενο των φωσφολιπιδίων βοηθά την γαλακτωματοποίηση και απορρόφησης, του λίπους, έτσι δεν είναι απαραίτητο να λαμβάνουν με τα τρόφιμα.

Είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να συμφωνήσετε ότι $24.95 είναι πολύ λογικό για ένα τέτοιο προϊόν υψηλής ποιότητας με τόσους πολλούς τρόπους για να σας κρατήσει αίσθημα μεγάλη. Αυτό είναι μια απλή 83 σεντ ανά ημέρα για να επωφεληθείτε από την υγεία της καρδιάς, η υποστήριξη για την κοινή υγεία, και τόσα άλλα!

Αλλά εδώ είναι ένας τρόπος για να σας σώσω τη στιγμή της αναδιάταξη και εξασφαλίζεται από έναν συνεχή ανεφοδιασμό.

Η διάρκεια ζωής του καθαρού πετρελαίου κριλ είναι μια πλήρη δύο χρόνια.

Έτσι μπορείτε να παραγγείλετε ένα 3-μηνών προμήθεια, και να αντιμετωπίσετε την ευκολία του έχοντας μια σταθερή προμήθεια αφ όταν τελειώσει σας τρέχουσα μπουκάλι. Σας εξοικονομεί χρόνο, δολάρια ναυτιλία, και κίνδυνος διακοπής του εφοδιασμού. Και το καλύτερο από όλα-επιτρέπει σε σας για να κρατήσει τα οφέλη καθαρό ιχθυέλαιο εργάζεται για σας συνεχώς.

Βλέπετε λοιπόν, σας έχω δώσει κάθε κατανοητό λόγο να επενδύσει ένα μικρό ποσό για την υποστήριξη την υγεία σας με την Ανταρκτική καθαρό πετρέλαιο κριλ.

Πιστεύω ότι οφείλετε στον εαυτό σας να λάβει αυτό το βήμα … προσθέτοντας αυτά τα δύο κρίσιμα στοιχεία διατροφής – περισσότερα ωμέγα-3 λιπαρών και περισσότερα αντιοξειδωτικά – στη διατροφή σας. Γιατί να μην χρησιμοποιούν την ίδια αποδεδειγμένη πηγή που χρησιμοποιώ τώρα για να παραμείνουν υγιείς;

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα