» » αιτίες των γυναικών τριχόπτωση

αιτίες των γυναικών τριχόπτωση

Dihydrotestosterone (DHT), ένα παράγωγο του η τεστοστερόνη αρσενικά ορμόνες, είναι ο εχθρός της τριχοθυλακίων στο κεφάλι σου. Απλά, υπό ορισμένες προϋποθέσεις DHT θέλει τα νεκρά θύλακες. Αυτή η απλή ενέργεια είναι στη ρίζα του πολλά είδη τριχόπτωση, έτσι εμείς θα αντιμετωπίσουν πρώτα.

Androgenetic Αλωπεκίας, συνήθως καλείται αρσενικό ή θηλυκό μοτίβο αλωπεκία, ήταν κατανοητή μόνον εν μέρει μέχρι τις τελευταίες δεκαετίες. Για πολλά χρόνια, οι επιστήμονες σκέφτονταν ότι androgenetic Αλωπεκίας να προκλήθηκε από την υπεροχή του το αρσενικό φύλο ορμόνη, η τεστοστερόνη, όπου οι γυναίκες έχουν επίσης σε ίχνη, υπό κανονικές συνθήκες. Ενώ η τεστοστερόνη αποτελεί τον πυρήνα της διαδικασίας balding, DHT θεωρείται ότι είναι ο κύριος ένοχος.

Τεστοστερόνη μετατρέπει DHT με τη βοήθεια του reductase 5-άλφα τύπου II ενζύμων, που πραγματοποιήθηκε στο ένα της τρίχας πετρελαίου αδένες. Οι επιστήμονες θεωρούν τώρα ότι δεν πρόκειται για το ποσό των κυκλοφορούν τεστοστερόνη, που είναι το πρόβλημα, αλλά το επίπεδο των δεσμευτικών DHT σε υποδοχείς στο τριχωτό θύλακες. DHT συρρικνώνει τριχοθυλακίων, καθιστώντας αδύνατο υγιής τρίχα να επιβιώσει.

Προβολή καλύτερη μεταχείριση απώλεια μαλλιών για τις γυναίκες
Η ορμονική διαδικασία τεστοστερόνης μετατροπή σε DHT, η οποία θίγει στη συνέχεια τριχοθυλακίων, συμβαίνει σε γυναίκες και άνδρες. Υπό κανονικές συνθήκες, οι γυναίκες έχουν ένα λεπτό κλάσμα του επιπέδου της τεστοστερόνης που έχουν οι άνδρες, αλλά ακόμη και σε χαμηλότερο επίπεδο μπορεί να προκαλέσει DHT-ενεργοποιείται τριχόπτωση γυναικών. Και, σίγουρα όταν πρόκειται για την αύξηση αυτών των επιπέδων, DHT είναι ακόμη πιο ένα πρόβλημα. Αυτά τα επίπεδα μπορούν να αυξηθούν και να εντός τι γιατροί θεωρούν ακόμη «κανονική» σε μια εξέταση αίματος, αν και είναι αρκετά υψηλό ώστε να προκαλέσει ένα ζήτημα. Τα επίπεδα δεν μπορεί να αυξηθεί σε όλα και να εξακολουθεί να είναι ένα πρόβλημα, εάν έχετε το είδος της Χημείας του Σώματός που είναι υπερβολικά ευαίσθητο ακόμη και την τακτική επίπεδα χημικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων των ορμονών.

Δεδομένου ότι οι ορμόνες που λειτουργούν με την ντόπια τρόπο όταν βρίσκονται σε μια λεπτή ισορροπία, το ανδρόγυνα, όπως ονομάζονται αρσενικά ορμόνες, δεν χρειάζεται να αυξηθεί για να αποτελέσουν το έναυσμα για ένα πρόβλημα. Τους γυναικείων ορμονών αντισταθμιστική, όταν ανασύρονται, παρέχει ένα άκρο αυτά τα ανδρόγυνα, όπως DHT. Η ανισορροπία μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της τριχόπτωσης.

Οι ορμόνες είναι κυκλική. Τα επίπεδα τεστοστερόνης ορισμένοι άνδρες απόθεση, κατά 10 τοις εκατό, κάθε δεκαετία μετά τριάντα. Επίπεδα ορμονών γυναικών μειωθεί καθώς πλησιάζει η εμμηνόπαυση και απόθεση απότομα κατά την εμμηνόπαυση και πέραν αυτής. Η κυκλική φύση της τόσο μας μαλλιά όσο και η ορμόνες είναι και ο λόγος τριχόπτωση μπορεί να αυξηθεί στα βραχυπρόθεσμα ακόμη και όταν αντιμετωπίζετε μια μακροπρόθεσμη επιβράδυνση των μαλλιών απώλεια (και μια μακροπρόθεσμη αύξηση των μαλλιών ανάπτυξης) ενώ για μια θεραπεία που ελέγχει τριχόπτωσης.

Προβολή καλύτερη μεταχείριση απώλεια μαλλιών για τις γυναίκες
Οι παρακάτω είναι οι πιο κοινές αιτίες Γυναικεία τριχόπτωση:

Andogenetic Αλωπεκίας

Η πλειοψηφία των γυναικών με ανδρογόνο Αλωπεκίας έχουν διάχυτες αραίωμα σε όλους τους τομείς στο τριχωτό. Άνδρες από την άλλη πλευρά, σπάνια έχουν διάχυτες αραίωμα αλλά αντίθετα έχουν πιο διακριτή μοτίβα της αλωπεκία. Ορισμένες γυναίκες μπορεί να έχουν ένα συνδυασμό και των δύο τύπων μοτίβο. Ανδρογόνο Αλωπεκίας γυναικών οφείλεται η δράση του ανδρόγυνα, αρσενικά ορμόνες που βρίσκονται συνήθως στο μόνο μικρά ποσά. Ανδρογόνο Αλωπεκίας μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες που συνδέονται με τις ενέργειες των ορμονών, συμπεριλαμβανομένης, ωοθητική ωρίμανση των κύστεων, τη λήψη υψηλό ανδρογόνα ευρετήριο γέννησης ελέγχου χαπιών, εγκυμοσύνης και εμμηνόπαυση. Ακριβώς όπως και στους άνδρες την ορμόνη που DHT φαίνεται να είναι τουλάχιστον εν μέρει υπεύθυνοι για την κατασκευή των τριχοθυλακίων γυναικών υποφέρουν με γυναικεία μοτίβο αλωπεκία. Κληρονομικότητας διαδραματίζει ένα σημαντικό παράγοντα στην ασθένεια.

Προβολή καλύτερη μεταχείριση απώλεια μαλλιών για τις γυναίκες

Τελογενών Effluvium

Όταν το Σώμα σας πηγαίνει μέσω κάτι τραυματικές όπως γέννησης παιδιού, τον υποσιτισμό, μια σοβαρή μόλυνση, μεγάλες χειρουργική ή ακραίες στρες, πολλά από το 90 τοις εκατό ή τόσο της τρίχας με το μόλις (όπως η αυξανόμενη) φάσης ή φάσης catagen (επάνω) μπορεί να μετατοπιστούν όλα ταυτόχρονα στην φάση εξάπλωσης (τελογενών). 6 Περίπου εβδομάδες σε τρεις μήνα μετά το αγχωτικό γεγονός είναι, συνήθως, όταν μπορεί να ξεκινήσει το φαινόμενο που ονομάζεται τελογενών effluvium. Είναι δυνατόν να χάσει χούφτα μαλλιά στιγμή όταν το εφαρμοσμένο τελογενών effluvium. Για τα περισσότερα που υποφέρουν με TE πλήρη διαγραφή είναι πιθανό όσο αγχωτικό σοβαρά συμβάντα μπορούν να αποφευχθούν. Για ορισμένες γυναίκες ωστόσο, τελογενών effluvium είναι μια μυστηριώδης χρόνιες διαταραχή και να διατηρούνται για μήνες ή ακόμα και χρόνια χωρίς πραγματική κατανόηση της παράγοντες ή τυχόν διεπιστημονικού ενεργοποίησης.

Προβολή καλύτερη μεταχείριση απώλεια μαλλιών για τις γυναίκες

Μόλις Effluvium

Μόλις effluvium παρουσιάζεται μετά την οποιαδήποτε προσβολή προς θύλακα ότι η αδυναμία αυτή παρεμποδίζει της μιτωτικοί ή μεταβολισμού της δραστηριότητας. Αυτή η απώλεια μαλλιών συσχετίζεται συνήθως με τη χημειοθεραπεία. Δεδομένου ότι χημειοθεραπεία στόχους του οργανισμού σας γρήγορα διαίρεση των καρκινικών κυττάρων, το Σώμα σας του άλλα ταχέως διαίρεση κελιά, όπως τριχοθυλακίων στην αυξανόμενη φάση (αναγενή), επηρεάζονται επίσης σημαντικά. Σύντομα μετά από τη χημειοθεραπεία αρχίζει 90 τοις εκατό ή περισσότερα από τα τριχωτά κύτταρα μπορούν να πέφτουν έξω ενώ ακόμη στη φάση μόλις.

Το χαρακτηριστικό της εύρεση σε μόλις effluvium είναι του διχτυού με φθίνουσα διάσταση κάταγμα τα φρεάτια μαλλιά. Περιορίζει την λόγω ζημιών με τη μήτρα της τρίχας. Τελικά, τον άξονα διαλύει στην τοποθεσία της γεφύρωσης των και προκαλεί την απώλεια των μαλλιών.

Προβολή καλύτερη μεταχείριση απώλεια μαλλιών για τις γυναίκες

Αλωπεκίας έλξης

Αυτή η κατάσταση οφείλεται μεταφρασμένη τραύμα για το τριχοθυλακίων από σφιχτό κομμώσεις που τραβήξτε σε μαλλιά με το χρόνο. Εάν εντοπιστεί αρκετά νωρίς την προϋπόθεση, θα regrow τα μαλλιά. Braiding, cornrows, ponytails στενότητα και επεκτάσεις είναι οι πιο κοινές αιτίες styling.

Προβολή καλύτερη μεταχείριση απώλεια μαλλιών για τις γυναίκες